Bruk forbrukslån som du vil

 

Et forbrukslån kan du bruke som du vil, fordi det er ingen begrensninger på hva du lånet til. Denne typen lån skiller seg ut fra andre typer, som boliglån, billån og båtlån. Her har du muligheten til å låne uten noen forpliktelser til hva lånet skal brukes på.

Forbrukslånet fungerer på samme måte med tanke på renter, avdrag og lignende, men der stopper også likheten. Mange liker denne typen lån, fordi det gir så mange muligheter til hva pengene kna brukes på og det er i prinsippet bare din egen fantasi, som setter begrensningen.

Forbrukslån er populært

Forbrukslån hos KapitalKassen er blitt ufattelig populært de siste årene, og det har nok en sammenheng med hvor fleksibelt denne typen lån er. Du kan bruke de lånte pengene på det du vil enten det er reise, bruktbil, hvitevarer, inventar, shopping og bryllup.

Dette er et lån uten sikkerhet og du vil stå som eier av det du bruker pengene på (det ligger i navnet). Forbrukslån har eksistert i mange år, men den økte tilgjengeligheten på forbruksvarer og flybilletter verden rundt, har gjort at forbrukslån øker i popularitet. Det viser også, at det er et behov for denne typen lån.